U bent hier: Home - Over ons

Over Dekker Services

Wat is Dekker  Services                            

De dienstverlening van Dekker Services kenmerkt zich door een branche specifieke personeelsaanpak. Vooral voor de branches logistiek, industrie, techniek. Vanuit onze grote betrokkenheid en kennis van de verschillende branches, zorgen wij ervoor dat tal van bedrijven hun personele bezetting en performance op peil kunnen houden.                                    
We willen allemaal kwalitatief goed personeel voor een goede prijs. Maar is het ook niet zo dat we dan ook de juiste man/vrouw op de juiste plaats met de juiste prestatie op het goede moment willen? Daarom maken wij praktisch gebruik van onze ervaringen en specialistische kennis in onze branches binnen onze netwerken, om u van dienst te zijn.
                                       
Voor ons is het persoonlijk contact met de werknemer en werkgever één van de belangrijkste drijfveren. Wij willen een verlengstuk zijn voor onze opdrachtgevers. Dit is de basis van een goedwerkende relatie tussen alle partijen. Is de klant opzoek naar een tijdelijke of vaste medewerker, wij bieden u een oplossing. Wij gaan graag met u in gesprek om uw personele vraagstukken op te lossen.                                        
Wij werken niet alleen voor de werving zeer nauw samen met de opdrachtgever, maar houden ook na plaatsing van de medewerker regelmatig contact. Wij besteden veel aandacht aan de wensen van zowel opdrachtgevers als onze medewerkers. Dit doen wij op een zakelijk correcte, en bovenal betrokken wijze. Onze werkwijze is gebaseerd op integriteit en vertrouwen. Onze inzet zal ertoe leiden dat de juiste man/vrouw op de juiste plek aan de slag kan.   
                                   
Wij zijn goed in het invullen van al uw vacatures. Van hoog- midden- of lager geschoold personeel. Dat kunnen wij omdat wij specialist zijn in het luisteren en vertalen van uw wens, het zoeken, bemiddelen en tenslotte plaatsen van de juiste medewerker.
Maar wij zijn ook ervaren in het oplossen van personele vraagstukken en kunnen u helpen bij processen waarin mensen werken.

Dienstverlening

•    Werving & Selectie
•    Detachering & vast werk

Vacatures logistiek

Wij richten ons op de volgende vacatures
•    Internationaal en nationaal chauffeurs
•    Werkzaamheden binnen warehouse
•    Planning functies

Niveau

Bemiddelen op LBO+ t/m HBO niveau

Regio

Landelijk